Séminaire de recherche // décembre 2020-juin 2021, dirigé par Marion Chenetier-Alev ed Mario Consolini
Journal
Granola Bar: The How And Why
A granola bar is a breakfast food and snack food that consists of oats, nuts, honey, or other sweeteners such as brown sugar.
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Blueberry Ginger Mojito Pitchers
When the heat structs and you need a quick cool-down this drink will be your go to!
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International Conference “Women and Music in the Early Modern Age”, Queluz National Palace/Divino Sospiro – Centro de Estudos Musicais Setecentistas de Portugal, 2-4 July 2021
The 9th international conference at the Queluz National Palace organized by DS-CEMSP. Deadline for sending abstracts is March 1st, 2021.
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Come iscriversi
Nel caso dei docenti strutturati il rinnovo dell’iscrizione può essere effettuato versando la quota associativa annuale di 50 euro sul c/c Iban IBAN IT34 J030 6902
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Giornata di studio “Novecento e teatro: antropologie a confronto”, Università di Perugia, 16 giugno 2021
Il Gruppo Teatro e Antropologia (Università di Perugia) invita ricercatrici e ricercatori a partecipare alla Giornata di studio che si terrà il giorno 16 giugno 2021. Scadenza per la presentazione dei contributi: 1 marzo 2021.
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Oranges: Benefits and Nutrition
Oranges are one of the most popular fruits. They grow on orange trees and belong to a group of citrus fruits.
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Homemade Ice-Cream Recipes
Cold, creamy ice cream is essential for surviving sweltering days in the South. And you don’t have to visit an ice-cream shop to get your fix.
Easy Macaron Recipe: Perfect Every Time
Beautiful macarons are one of the current ‘sweet’ crazes. They make a wonderful gift or just a delicious snack!
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